VIDEO/FOTO: Nenad Panian podnio ostavku – ključevi grada u rukama Guske

DSC_0153

Na izvanrednoj konferenciji koja je izazvala interes mnogih svjetskih medija, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian podnio je ostavku. Kako je istaknuo na ovaj ga je potez polukalo izmišljanje laži i neistina na njegov račun.

-Odlučio sam dati ostavku na mjesto gradonačelnika. Naime, dok sam bio u službenom putu po našem gradu proširile su se notorne laži, insinuacije i neistine. Zadnja velika laž koja je prelila čašu i kod mene koji sam vrlo miran je informacija kako ne želim dati ključeve grada u vrijeme fašnika maškarama. To je još jedna velika laž i neistina, kojom žele ukaljati moj ugled. Stoga sam odlučio podnijeti neopozivu ostavku do nedjelje, kako bi gradom mogle zavladati maškare- poručio je sada već bivši gradonačelnik Panian.

Nije ostao gradonačelnik uskraćen niti brojnih pitanja, na koja je stoički odgovorio nakon čega je ključeve grada predao Guski, koja će zajedno s maškarama vladati do nedjelje kada se održava i Dugoselski fašnik.

Između ostaloga, na konferenciji su promovirane i fašničke novine „Smrdljivi Martin“, koje bi ako se ostvare najave investitora uskoro trebale poprimiti novi izgled.

A kako je bilo na konferenciji pogledajte u VIDEU.