U stanu pronađeno 4,7 kilograma marihuane i skoro 4 kilograma hašiša

U Španskom pao dilerski dvojac, u Svetoj Nedelji 34-godišnjak

PU zagrebačka

Dovršeno je kriminalističko istraživanje provedeno nad 25-godišnjakinjom i 45-godišnjakom koje se tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama na području Zagreba.

Spomenuti su, na zasad neutvrđen način, nabavljali veće količine raznih droga koje su skrivali i pripremali za daljnju preprodaju u stanu u Španskom. Policajci su ponajprije u posjedu 45-godišnjaka pronašli 1,87 grama kokaina i nekoliko tisuća kuna, a pretragom prostorija pronađeno je 4762 grama marihuane, 3927 grama hašiša, 775 komada tableta MDMA, 355 grama amfetamina, 5 grama kokaina te više tisuća kuna i eura.

Kriminalističko istraživanje zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovršeno je i nad 34-godišnjakom, nadodaju iz PU zagrebačke. Spomenuti je, na zasad neutvrđen način, nabavljao veće količine kokaina i marihuane koje je skrivao i pripremao za daljnju preprodaju u kući na području Svete Nedelje. Pretragom prostorija pronađeno je 10,2 grama kokaina, 205,2 grama marihuane te novčani iznos od nekoliko tisuća kuna za koji se sumnja da je pribavljen dilanjem.