Evo kako do propusnice u Ivanić-Gradu

Temeljem Zaključka Stožera civilne zaštite Grada Ivanić-Grada od 24. ožujka 2020. o provedbi Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj obavještavaju se građani Grada Ivanić-Grada da u slučajevima kupnje hrane i osnovnih životnih potrepština, te pružanja osnovne i nužne skrbi djeci i starijim osobama na području administrativnog područja Policijske postaje Ivanić-Grad nije potrebno podnositi zahtjev za izdavanje posebne propusnice.

U navedenim slučajevima nalaže se svim građanima s područja Grada Ivanić-Grada da se striktno pridržavaju Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te u svim privatnim i poslovnim kontaktima strogo provode mjeru socijalnog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje dva metra u zatvorenom prostoru i jednog metra na otvorenom prostoru.

Za sve ostale slučajeve napuštanja područja koje pokriva Policijska postaja Ivanić-Grad izdaje se propusnica temeljem obrazloženog zahtjeva koji građani podnose isključivo putem e-mail adrese: [email protected], temeljem pisanog zahtjeva koji mogu predati u sandučić pošte na stražnjem ulazu u prostorije gradske uprave Grada Ivanić-Grada, Park hrvatskih branitelja 1, a u iznimnim slučajevima na tel. broj: 099/2831-372.

Propusnice se izdaju na prozoru gradske uprave grada Ivanić-Grada u periodu od 9,00-10,00 sati i u periodu od 14,00-15,00 sati. 

-U slučajevima kupnje hrane i osnovnih životnih potrepština, te pružanja osnovne i nužne skrbi djeci i starijim osobama na području administrativnog područja Policijske postaje Ivanić-Grad nije potrebno podnositi zahtjev za izdavanje posebne propusnice- ističe Stožer civilne zaštite Ivanić-Grad.