fbpx

Četvrtak, 08 Studeni 2018 13:34

U Zaprešiću osnovan Parataekwondo klub Gigant i Klub sportske rekreacije Ban Jelačić

Napisao/la Redakcija

Osim što je iznjedrio neka od ponajboljih imena u ovom sportu, Taekwondo klub Zaprešić već dugi niz godina okuplja i u rad uključuje rekreativce, ali i osobe s posebnim potrebama. Organizacijom raznih aktivnosti, poput crossfita, izleta, pješačenja na Sljeme, ljetnih i zimskih kampova na Mrežnici i u Zaprešiću, a koje nisu strogo vezane uz određeni sport, privukli su značajan broj zainteresiranih koji je u kontinuiranom porastu. Stoga su inicijativom TKD kluba osnovana dva nova – Parataekwondo klub Gigant i Klub sportske rekreacije Ban Jelačić.

Oba kluba imaju za cilj potaknuti ljude na rekreaciju i omogućiti je svima, bez ograničenja.

-Osnivanjem ovih dvaju klubova nastavljamo raditi sve što smo radili i dosad, ali sada će to biti u službenom obliku i većem obujmu, kako bismo se svakoj skupini mogli bolje i kvalitetnije posvetiti-rekao je jedan od inicijatora, tajnik TKD Zaprešić, Viktor Romančuk.

Za predsjednika kluba Gigant izabran je Slobodan Poturica, kluba Ban Jelačić Nikola Leskovar, obojica treneri TKD kluba Zaprešić, a namjera im je pridružiti se i Zajednici sportskih udruga grada Zaprešića.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti