fbpx

Ponedjeljak, 08 Siječanj 2018 11:23

Za vikend 27. Grand prix Croatia

Napisao

Još četiri dana dijele nas od velikog sportskog spektakla u Samoboru, 27. Grand prixa Croatia, najvećeg i najuglednijeg karate natjecanja u ovom dijelu Europe.

Od 12. do 14. siječnja na tatamijima Samobor Arene za titule najboljih u nekoliko uzrasnih kategorija borit će se istaknuti karate majstori iz čak 25 država, među kojima će biti i brojni osvajači europskih i svjetskih odličja.Dakako, najatraktivnija kategorija i ove je godine Senior-Open koja okuplja kremu karate sporta, a sudionici se bore za nagradni fond težak 5 tisuća eura! Taj dio natjecanja na rasporedu je u subotu 13. siječnja od 19,30 sati.

Organizator natjecanja je Hrvatski karate savez uz tehničko-logističku potporu Karate kluba Samobor, a suorganizator je Grad Samobor. Pokrovitelji natjecanja su Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, te Turistička zajednica grada Samobora, a svoj obol dali su i brojni sponzori i donatori.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti