fbpx

Srijeda, 13 Ožujak 2019 16:12

Vlado Horvat umjesto Ivice Burića na klupi Turopoljca

Napisao

-Ivica Burić više nije trener Turopoljca- javio nam je sportski direktor kluba iz Kuča, Franjo Berković.

Do iznenadne promjene došlo je nakon nedjeljnog remija Turopoljca kod Dinamo Hidrela.

-Sada već bivšem treneru zahvaljujemo se na svemu što je napravio u klubu u više od godinu dana koliko je trenirao našu momčad. Vrata našeg kluba ostaju mu otvorena- rekao nam je Berković.

Za novog trenera imenovan je Vlado Horvat, kojem Kuče i Turopoljac nisu nepoznanica, budući da je prije treniranja Mraclina i Gradića više uspješnih sezona proveo na Knejama.

-Stvari su se tako posložile da se ponovno vraćam u Kuče. Nisam se puno dvoumio nakon što sam dobio poziv, jer ovu sredinu i veliku većinu igrača jako dobro znam- rekao nam je Horvat, koji je sinoć odradio i prvi trening.

-Šest bodova koliko zaostajemo za Naftaš Ivanićem nije nedostižno, no neke nam se stvari trebaju poklopiti- za kraj će Horvat.

Novu eru na klupi Turopoljca Horvat otvara u nedjelju kada na Kneje stiže Meštrica.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti