fbpx

Subota, 05 Siječanj 2019 20:04

VIDEO/ FOTO: Rojcu sraz goričkih kafića- junak Marko Marković Istaknuto

Napisao

Na 27. izdanju HVIDR-inog malonogometnog turnira četvrtfinalni su ogledi. Jedan od zanimljivijih susreta na kojem se tražilo mjesto više u Gradskoj sportskoj dvorani bio je susret goričkih lokala; CB Kod Rojca i CB Epic Brozo. Bio je to susret pun obrata u kojem su se na kraju veselili igrači CB Kod Rojca.

Iako je CB Epic Brozo zgodicima Karamatića i Brozovića u posljednje četiri minute ušao s prednošću od 2:0, konobari Kod Rojca preko dvostrukog strijelca Marka Markovića izjednačuju rezultat i odvode susret na sedmerce, u kojem su još jednom imali raspoloženog vratara Andriju Budimira koji je zaključao svoja vrata za prolazak CB Kod Rojca u polufinale. Izvođenje udaraca sa sedam metara možete pogledati OVDJE.

Protivnici u polufinalu bit će im igrači Alpas teama CB Barbare koji su nakon udaraca sa sedam metara od natjecanja oprostili Pizzeriju Viva koja nije uspjela sačuvati vodstvo od 2:0. Njihov junak bio je vratar Željko Bašić koji je obranio tri udarca sa sedam metara, što možete pogledati OVDJE

 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti