fbpx

Utorak, 04 Prosinac 2018 19:43

Velikogoričkim karatistima dva odličja na Prvenstvu Balkana

Napisao

Proteklog vikenda u Dubrovniku je održano 19. karate prvenstvo Balkana na kojem je nastupilo čak 843 natjecatelja iz 12 zemalja; Srbija, BIH, Makedonija, Turska, Bugarska, Slovenija, Albanija, Rumunjska, Cipar, Crna Gora, Kosovo i Hrvatska. Prvenstvo je održano za uzrast kadeta, juniora i mlađih seniora u katama i borbama.

Sustav natjecanja je takav da svaka zemlja smije po kategoriji prijaviti maksimalno četiri natjecatelja, među kojima su bila i četiri predstavnika Karate kluba Velika Gorica; Dominik Kučan, Igor Vrban, Petar Orešković i Mia Mijović. Odličja brončanog sjaja osvojili su Dominik Kučan kod kadeta do 63 kilograma, te Igor Vrban kod juniora do 76 kilograma.

-Njihov uspjeh je još veći time što su obojica nastupili u ekipnom dijelu prvenstva. Igor je pridonio osvajanju bronce juniorske ekipe Hrvatske, a Dominik odrađuje tri borbe za kadetsku ekipu no nažalost gube u meču za broncu protiv Cipra- o nastupu u Dubrovniku će Goran Živković iz Karate kluba Velika Gorica, koji ujedno obnaša i dužnost izbornika za juniorsku mušku i žensku reprezentaciju. 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti