fbpx

Četvrtak, 07 Veljača 2019 17:17

Uspostavljena suradnja Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976 i HNK Jadran Stari Grad

Napisao

Prilikom ovogodišnje proslave Dana Općine Rugvica potpisana je i Povelju o prijateljstvu sa Stari Gradom. Povelju kojom se dvije sredine obvezuju na suradnju na kulturnom, sportskom, gospodarskom i turističkom planu potpisali su načelnik Općine Rugvica Mato Čičak i gradonačelnik Stari Grada Antonio Škarpa.

Lijepa priča ovog vikenda dobiva svoj nastavak, jer u goste Nogometnog klubu Rugvica Sava 1976 stiže prijateljski Nogometni klub Stari Grad. Tom prilikom na igralištu u Brckovljanima u subotu u prijepodnevnim satima odigrat će se i dva susreta u kategoriji limača i mlađih pionira, nakon čega će se mladi nogometaši uputiti na Maksimir gdje će prisustvovati utakmici između Dinama i Istre 1961.

-Zahvaljujemo našem načelniku Mati Čičku, ali i gradonačelniku Stari Grada na velikom trudu u spajanju iva dva prijateljska kluba, što će u lipnju rezultirati odlaskom naše djece ba Hvar- kazao je predsjednik Rugvica Save 1976 Ivica Zelenbrz.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti