fbpx

Srijeda, 07 Studeni 2018 11:12

ŠRD Sloga Orešje osma na svijetu

Napisao/la Redakcija

Avantura odlaska na Svjetsko prvenstvo u ribolovu pastrvskog grgeča u Meksiko za Bass team “Sloga” Orešje započela je osvajanjem treće uzastopne titule prvaka Hrvatske u 2017. godini čime su se, s dvije preostale top tri ekipe iz te sezone, kvalificirali u reprezentaciju Hrvatske u ribolovu pastrvskog grgeča, koja je završila svoj nastup na Svjetskom prvenstvu, čiji je domaćin od 2. do 5. studenoga bio Meksiko.

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo bilo je najveće do sada i okupilo je 15 reprezentacija s 45 ekipa. Nakon dva dana natjecanja (obzirom da je prvi dan bio otkazan zbog jakog vjetra) Hrvatska je zauzela osmo mjesto.

-Uz malo sreće mogli smo i bolje. Ipak, bolji smo od nekih velikih zemalja u ribolovu na pastrvskog grgeča poput Portugala, Španjolske, Njemačke i susjedne Srbije koja je ove godine debitirala na svjetskom prvenstvu- istaknuli su članovi ŠRD Sloga Orešje, kojima na velikom uspjehu čestita i gradsko vodstvo na čelu s gradonačelnikom Dariom Zurovcem.

Svjetsko prvenstvo osvojili su natjecatelji iz SAD-a, drugi su bili domaćini, a treća je bila Italija.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti