fbpx

Utorak, 20 Studeni 2018 10:40

Sloga (K) najugodnije iznenađenje Jedinstvene županijske lige

Napisao

Iako novaci u Jedinstvenoj županijskoj ligi, nogometaši Sloge predstavili su se u jako dobrom svjetlu u povratničkoj sezoni u višem rangu. Nakon jesenske dionice prvenstva momčad zauzima visoku treću poziciju s 32 osvojena boda. Za kraj jeseni na Sportskom parku u Križu, Sloga je zgodicima Lovre Kriveca, Maksa Slunjskog i Gorana Kormana s 3:0 svladala kerestinečki TOP čime je polusezona okončana na najbolji mogući način.

-Bila je to jednosmjerna ulica od samog početka, bez obzira na to što nam je nedostajalo nekoliko igrača. Dobro smo ušli u utakmicu te smo ju odradili kakao treba- kaže nam trener Sloge, Dražen Jambrečina.

Vodeći Lukavec od Sloge ima pet bodova više, dok Dinamo (J) koji je na drugoj poziciji ima tek bod prednosti pred sastavom iz Križa.

-Trebalo nam je više vremena da se kompletiramo. Kada smo to uspjeli rezultati su došli. Imamo 32 boda. Uvijek može i bolje, no ja sam zadovoljan- istaknuo je Jambrečina.

Momčad će na okupu ostati još ovaj tjedan, jer u planu je za vikend odigravanje prijateljske utakmice protiv jednog od klubova iz Hrvatskog zagorja, čime bi se i službeno spustio zastor an jednu od uspješnijih sezona kriškog nogometa, u kojoj je Sloga osvojila naslov prvaka Prve županijske lige, te treće mjesto na polusezoni Jedinstvene županijske lige.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti