fbpx

Utorak, 09 Listopad 2018 12:43

Samoborski stolnotenisači nove prostore otvorili pobjedom protiv Zaboka

Napisao/la Redakcija

Stolnoteniski klub Samobor preselio je u prostorije bivše SAME, gdje će od sada samoborski stolnotenisači i ljubitelji stolnog tenisa trenirati, ali i igrati domaće utakmice.

Na svečanosti u povodu preseljenja članove i nazočne goste pozdravio je predsjednik kluba Krunoslav Znika, nakon čega su zgodnu pjesmicu o ping-pongu Jože Prudeusa otpjevali najmlađi stolnotenisači sa svojom trenericom Ivanom Medvedović. Otvorenju novih prostorija nazočili su i predsjednik i tajnica Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić i Marijana Radek, pročelnik Juro Horvat i zamjenik župana Hrvoje Frankić, koji su im poželjeli puno sportskih uspjeha ubuduće.

Premijeru u novim prostorijama samoborski stolnotenisači imali su protiv ekipe Zaboka, koju je mlada domaća ekipa u sastavu Vjekoslav Nemec, Luka Mateša i Petar Znika svladala u susretu prvog kola 1. HL- Zapad s 4:3.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti