fbpx

Četvrtak, 08 Studeni 2018 17:45

Rukometni savez Zagrebačke županije izdao prigodnu publikaciju povodom 15-te godišnjice

Napisao

Svečanost kojom je Rukometni klub Dubrava proslavio 45 godina rada i djelovanja, iskorištena je kako bi se promovirala i prigodna publikacija Rukometnog saveza Zagrebačke županije. Riječ je o publikaciji koja je izdana povodom petnaest godina rada i djelovanja Saveza, a obuhvaća razdoblje od 2011. do 2016. godine u koje su uključeni svi klubovi i članice Rukometnog saveza Zagrebačke županije.

Najzaslužniji za nastajanje prigodne knjižice je njezin autor, tajnik Rukometnog saveza Zagrebačke županije Zvonko Barilić, koji je obradio podatke od 2011. do 2016. godine, čime je nastavljen niz budući da je Savez sličnu publikaciju izdao i za deset godina rada i djelovanja.

-Imali smo želju i potrebu da nastavimo sa zabilježavanjem događaja te da ih predstavimo široj javnosti. Knjiga je slijed događanja, a ovih pet godina obrađeno je na 131 stranici, a nadam se da ćemo zbog svoga rada i rezultata ubrzo trebati pisati i novu knjigu- istaknuo je Barilić.

U knjizi se mogu pronaći svi podaci o Rukometnom savezu, kao i njegovim članicama sa svim postignutim rezultatima. Između ostaloga, kroz knjigu je zabilježen i posjet predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza Sandija Šole, sva okupljanja djece kroz selektivne županijske procese te svi nagrađeni od strane županijske sportske Zajednice, a koji su dolazili iz svijeta rukometa.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti