fbpx

Utorak, 23 Listopad 2018 16:59

Prvi poraz rugvičkih rukometašica

Napisao

Poslije tri uzastopne pobjede rukometašice Rugvice u četvrtom kolu Treće lige doživjeli su prvi poraz. Na gostovanju u Ivanić- Gradu s 33:25 svladala ih je ekipa Ivanića II, čije su igračice jednostavno bile nadmoćnije.

Domaće igračice od početka su nametnule svoj tempo igre, tako da su rukometašice Rugvice tijekom cijelo susreta lovile rezultatski zaostatak. Pedesetak minuta Rugvičanke su bile u igri za povoljan rezultat, no izostanak dviju igračica iz prve ekipe, kao i crveni karton Dijane Vincek bili su previše, što je domaćim igračicama bilo dovoljno da na kraju upišu uvjerljivu pobjedu.

Rugvičkim rukometašicama ne preostaje ništa drugo nego da iz ovoga izvuku pouke, kako bi se u nadolazećim utakmicama ponovno vratile na pobjedničke staze za što imaju priliku već u nedjelju kada im u goste dolazi druga ekipa Trešnjevke. Utakmica je na rasporedu u 17 sati u Sportskoj dvorani Rugvica.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti