fbpx

Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 13:34

Proglašeni najbolji u sportu Svete Nedelje- laureati Karlo Lacković i Lucija Ljubej

Napisao/la Redakcija
Proglašeni najbolji u sportu Svete Nedelje- laureati Karlo Lacković i Lucija Ljubej Grad Sveta Nedelja

U školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka održana je dodjela nagrada i priznanja najboljim sportašima za 2018. godinu prema izboru Sportske zajednice Svete Nedelje. Uz nagrade najboljim sportašima, priznanja su dodijeljena i sportskim kolektivima te zaslužnim sportskim djelatnicima i kolektivima za iznimna sportska ostvarenja, stručni rad i za osobite zasluge pojedincima i kolektivima koji su pridonijeli sportskom ugledu Grada Svete Nedelje tijekom 2018. godine.

Karlo Lacković i Lucija Ljubej proglašeni su najboljim sportašima Svete Nedelje za 2018. godinu. Najbolja ženska ekipa su seniorke MNK MC Plus, a najboljom muškom ekipom proglašeno je ekipa Športsko ribolovnog društva Sloga Orešje. Najboljim sportskim kolektivom proglašen je AKK Sveta Nedelja, dok je za životno djelo nagrađen Dragutin Stojanović.

Predsjednik Sportske zajednice Zoran Žitković, podsjetio je da je ovo 23. godina kako Sveta Nedelja dodjeljuje nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima i sportskim kolektivima sa svoga područja, a čestitke svim sportašima, kao i onima koji su uključeni u sport te doprinose razvoju cjelokupnog sporta uputio je i gradonačelnik Dario Zurovec.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti