fbpx

Četvrtak, 14 Ožujak 2019 09:13

Pobjeda dugoselskih rukometašica u derbi utakmici

Napisao/la Redakcija

Rukometašice Dugog Sela '55 s odličnim igrama iz jesenskog dijela nastavile su i u proljetnom dijelu natjecanja. Redom su pobjeđivane ekipe Sloge, Senie, Zameta 2, Udarnika, a najnovija pobjeda došla je u derbi utakmici 16. kola protiv ekipe Ivanića rezultatom 28:25 (13:10).

I prije početka sezone znalo se da je ekipa Ivanića uz naše djevojke najozbiljniji kandidat za ulazak u najviši rang natjecanja pa je samim time utakmica ovih ekipa opravdano dobila epitet derbi utakmice. To je prepoznato i od strane mnogobrojne dugoselske publike koja se u velikom broju okupila u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo.

U pravoj sportskoj atmosferi domaće rukometašice od samog su početka bolje ušle u utakmicu i već u 23. minuti bilježe najveću prednost kada odlaze na visokih +5 (12:7). U drugom dijelu gošće su dva puta opasno zaprijetile, ali kvalitetnijom igrom u nastavku rukometašice Dugog Sela ’55 ponovno stvaraju sigurniju prednost i na kraju dolaze do zaslužene pobjede. Najefikasnije u domaćim redovima bila je Galić s10, zatim Bebek sa 7 i Čamber s 5 pogodaka, dok je odlična na golu bila Budić.

Ovom pobjedom rukometašice Dugog Sela ’55 napravile su veliki korak povratku u najviši rang natjecanja, no to će morati potvrditi u sljedećih šest kola koliko je preostalo do kraja prvenstva. Već za vikend Dugoselke gostuju u Karlovcu kod istoimene ekipe koja se nalazi na osmom mjestu.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti