Taekwondo klub Zaprešić organizirao je turnir pod nazivom Susret prijateljstva na kojem je u dvorani ŠRC Zaprešić okupio mlade taekwondoiste iz četiri kluba Zaprešića i okolice. Zajednička nit im je odlična suradnja, razmjena trenera te napredak mladih taekwondoista.

Turnir je održan u povodu Jelačićevih dana, a domaćinima je poslužio kao lagano zagrijavanje za veliki turnir koji slijedi idućeg vikenda. Zanimljivost turnira bila je da su se borbe održavale ekipno, odnosno, svaka ekipa je dala pet boraca u pet minuta, a bodovi svih zajedno su odlučili pobjednika.

Na kraju je Mladost iz Luke pobijedila Sutlu iz Šenkovca u finalnoj borbi, dok su dva treća mjesta podijelili Plamen iz Pušće i domaći Zaprešić. 

 

Objavljeno u Sport

U organizaciji Hrvatskog Taekwondo saveza, u nedjelju 21. listopada u sportskoj dvorani Srednje škole ban Josip Jelačić u Zaprešiću održava se otvoreno, međunarodno, prvenstvo Hrvatske u formama. Domaćin je TKD Zaprešić, a natjecat će se 400 majstora iz Hrvatske i šest zemalja Europe.

Natjecanje počinje u 10 sati, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Objavljeno u Sport

Sportska dvorana u Sutinskim vrelima ugostila je u subotu dvanaesto izdanje „Plemenitog taekwondo turnira“ u organizaciji Taekwondo kluba Zaprešić. Ove godine na turniru su se prikupljala sredstva za sedamnaestogodišnjeg Marka Debelića za čije je liječenje prikupljeno 10 200 kuna.

-Osim po sjajnoj organiziranost ovaj turnir pokazuje i onu drugu stranu društvene dobrote, jer na ovaj način učimo djecu na pomoć drugima- istaknuo je ispred organizatora Viktor Romančuk. 

Turnir je okupio 600 stotina mladih natjecatelja iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Kosova te Hrvatske. Svečanom otvorenju turnira uz brojne sportske prijatelje Taekwondo kluba Zaprešić odazvali su se između ostalog i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk te predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan.

-Ovo je najveći turnir, no ne po broju natjecatelja i gledatelja u dvorani, nego zbog svoje humanitarne crte. Taekwondo klub Zaprešić napravio je iskorak pokazujući ljudskost, odnosno da im je stalo da ljudi. Na ovaj način oni djecu uče upravo tome, a to je najveća vrijednost ovog turnira- rekao je Mikuljan. 

Taekwondo se kao sport u zaprešićkom kraju njeguje od 1979. godine, a TKD Zaprešić danas ima oko 200 članova koji postižu sjajne rezultate i na međunarodnoj razini.

-Uz kvantitetu imamo i kvalitetu, a najvažnije od svega je sjajno ozračje koje vlada u klubu- zaključio je za kraj Romančuk.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti