fbpx

U školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka održana je dodjela nagrada i priznanja najboljim sportašima za 2018. godinu prema izboru Sportske zajednice Svete Nedelje. Uz nagrade najboljim sportašima, priznanja su dodijeljena i sportskim kolektivima te zaslužnim sportskim djelatnicima i kolektivima za iznimna sportska ostvarenja, stručni rad i za osobite zasluge pojedincima i kolektivima koji su pridonijeli sportskom ugledu Grada Svete Nedelje tijekom 2018. godine.

Karlo Lacković i Lucija Ljubej proglašeni su najboljim sportašima Svete Nedelje za 2018. godinu. Najbolja ženska ekipa su seniorke MNK MC Plus, a najboljom muškom ekipom proglašeno je ekipa Športsko ribolovnog društva Sloga Orešje. Najboljim sportskim kolektivom proglašen je AKK Sveta Nedelja, dok je za životno djelo nagrađen Dragutin Stojanović.

Predsjednik Sportske zajednice Zoran Žitković, podsjetio je da je ovo 23. godina kako Sveta Nedelja dodjeljuje nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima i sportskim kolektivima sa svoga područja, a čestitke svim sportašima, kao i onima koji su uključeni u sport te doprinose razvoju cjelokupnog sporta uputio je i gradonačelnik Dario Zurovec.

Objavljeno u Sport

Sportska zajednica grada Sveta Nedelja proglasila je najbolje u svetonedeljskom sportu za 2017. godinu. Proglašenje najboljih održano je u školsko sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka.

Uz nagrade najboljim sportašima, priznanja su dodijeljena i sportskim nadama, sportskim kolektivima grada Svete Nedelje te zaslužnim sportskim djelatnicima i kolektivima za iznimna sportska ostvarenja, stručni rad i za osobite zasluge pojedincima i kolektivima koji su pridonijeli sportskom ugledu Svete Nedelje.

Najboljim sportašem proglašen je Borna Vlašić iz AKK Sveta Nedelja, dok je najbolji sportaš Danijela Bolfek iz ŽRK Sloga. Priznanje za životno djelo koje se dodjeljuje pojedincu s najmanje trideset godina neprekinutog rada u sportu primio je Željko Markić iz Nogometnog kluba Sava Strmec. 

Predsjednik Sportske zajednice Zoran Žitković, podsjetio je da je ovo dvadesetdruga godina kako se proglašavaju najbolji u sportu Svete Nedelje. Uz čestitke laureatima, kao i svim nominiranim sportašima, predsjednik se zahvalio i svim sportskim djelatnicima, bez čijeg rada teško da bi udruge i klubovi mogli djelovati. 

Svim nagrađenima, kao i svima onima koji su na bilo koji način uključeni u sport i doprinose razvoju sporta u Gradu, čestitao je i gradonačelnik Dario Zurovec. Poželio im je da putem sporta ostvare sebe, poštuju suigrače i protivnike, roditelje i trenere, budu uporni i tako postižu još veće sportske uspjehe i nadalje.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti