Uoči početka nove sezone nogometaši Lukavca u svoje su vitrine pospremili dva pehara za osvojena prva mjesta na turnirima u Odri i Odranskom Obrežu. Osim toga, do kraja pripremnog perioda očekuje ih još nastup na turniru u Mičevcu, te prijateljsku utakmicu protiv Sloge Gredelj, dok će generalka za prvenstvo biti Kup susret Zagrebačke županije.

-Bit će to dovoljno za početak prvenstva koje ćemo dočekati spremni- rekao nam je trener Lukavca, Slaven Batovanja koji je lani u smiraj sezone, nakon razlaza sa Sinišom Miokovićem preuzeo momčad koja je lani zauzela treće mjesto u poretku klubova Jedinstvene županijske lige, a dogurala je i do finala Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice, gdje ih je zaustavio trećeligaš Kurilovec.

Ove sezone rezultatska ljestvica podignuta je nešto više, no prvenstveno se želi odigrati mirnu sezonu.

-Ostanak kompletnog igračkog kadra, kao i trenera govori da moramo biti bolji nego lani. Očekujem mirniju sezonu, jer trenutni igrački kadar je kvalitetan- kazao nam je Saša Markulin.

Lukavečki optimizam, kao i dobra atmosfera koja vlada oko kluba počiva na ostanku svih igrača, kojima su se ovog ljeta priključili Darijo Bušić i Igor Gusak, a do početka prvenstva koje Lukavec otvara domaćim susretom protiv TOP-a trebala bi se priključiti još dva mlađa igrača.

Objavljeno u Sport
Četvrtak, 17 Svibanj 2018 13:03

Slaven Batovanja novi trener Lukavca

U drugoplasiranom sastavu Jedinstvene županijske lige, Lukavcu došlo je do promjene na trenerskoj klupi. Umjesto Siniše Miokovića koji je u Lukavec stigao prošlog ljeta, došao je zagrebački stručnjak Slaven Batovanja.

Posljednji susret koji je Mioković odradio bila je nedjeljna utakmica u Pisarovini kod Jamnice gdje je Lukavec neočekivano poražen s 2:1. Treći je to poraz Lukavca ovog proljeća, čime je definitivno ispao iz utrke za naslovom prvaka.

-Moram vam priznati da je to bilo jedno lijepo razdoblje i iskustvo, no sada svatko nastavlja svojom stranom- kratko će sada već bivši trener Lukavca, Siniša Mioković.

Mioković je iza sebe u Lukavcu ostavio sjajne rezultate, jer zimus je momčad koja je sezonu ranije bila „kanta“ za napucavanje doveo do jesenskog naslova.

-Zahvaljujemo mu se na svemu što je napravio. Postigli smo sjajan rezultat, vratio je nogomet u Lukavec, a dokaz tome bio je i jesenski naslov- rekao nam je član Uprave NK Lukavec, Saša Markulin.

Njegov nasljednik, Slaven Batovanja pobjednički je krenuo za kormilom novog kluba. U polufinalnom susretu Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice, Lukavec je s 3:2 svladao Polet ušavši tako u finale, čime je ostvaren jedan od ciljeva. Drugi je zadržavanje drugog mjesta u prvenstvu Jedinstvene županijske lige.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti