fbpx

Kristijan Kahlina od 7. rujna 2016. godine nezamjenjiva je karika u sastavu Gorice u prvenstvenim utakmicama. Sutrašnji susret protiv Istre 1961 bit će mu jubilarni 80-ti uzastopni prvenstveni susret na golu Gorice. Podatak je to koji treba respektirati, jer s toliko uzastopnih ligaških utakmica teško da se može pohvaliti ijedan njegov kolega.

-Imao sam tu sreću da sam imao kontinuitet utakmica otkako sam došao u Goricu. U tom vremenu dogodio se i određeni napredak, jer svaka utakmica nosi određeno iskustvo i novu situaciju u kojoj treba naučiti nešto novo- rekao je Kristijan Kahlina, koji je trenutno prema ocjenama najbolji vratar na prvoligaškim travnjacima.

Prva utakmica protiv Istre ostala mu je u lijepom sjećanju, budući da je Gorica slavila s 2:0.

-Istra je kvalitetan protivnik, kojeg moramo maksimalno ozbiljno shvatiti i tako odraditi cijelu utakmicu. Sigurno da nas čeka jako teška utakmica- najavio je ogled protiv Istre 1961 vratar Gorice Kristijan Kahlina.

Uz vratara Kahlinu sutrašnji dvoboj najavio je i trener Sergej Jakirović koji u sutrašnjem susretu neće moći računati na ozlijeđene Kristijana Lovrića i Aleksandra Jovičića, te suspendirane Igora Čaglja koji odrađuje kaznu crvenog kartona zarađenog u susretu protiv Hajduka, te Atiemwena koji ima tri žuta kartona, dok su od ranije van stroja Michael Maslowski te Nemanja Ljubisavljević.

-Situacija je dobra, mi smo odradili sve što smo planirali. Igramo s ekipom koja ima devet bodova, no svojim prezentacijama zaslužili su nešto više bodova. Njihov najveći problem je taj što su promijenili tri trenera. Mi ćemo morati biti na maksimalnom nivou ako želimo nešto napraviti- kazao je trener goričkog prvoligaša Sergej Jakirović. 

Susret na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici igra se sutra od 17,30 sati. 

Objavljeno u Sport

Nogometaši Gorice prvu prvoligašku pobjedu zabilježili su u drugoj polovici na Poljudu svladavši Hajduk s 2:0. Osim po pobjedi, ostao je taj dvoboj u sjećanju i po sceni gdje napadač Hajduka Said udara Kahlinu.

U duhu fair playa, taj nesportski potez u jučer odigranoj utakmici na Gradskom stadionu je izglađen, te su igrači u znak mirenja uoči su susreta razmijenili dresove, što je velikim pljeskom nagradila i okupljena publika. 

 

Objavljeno u Sport
Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 09:01

Kristijan Kahlina: Igrali smo borbeno sa srcem

Nogometaši Gorice u 10. kolu HT Prve lige na svom su stadionu s 2:1 svladali Rijeku od koje se poslije te utakmice oprostio trener Matjaž Kek. Uz strijelce Lukasa Zwolinskog i Atiemwena, jedan od junaka susreta bio je i vratar Kristijan Kahlina, koji je sredinom drugog dijela obranio zicer Gorgonu, dok je u 84. minuti obranio jedanaesterac Puljiću.

-Stvarno smo se borili. Ovo je bila naša prva utakmica na domaćem terenu, gdje nismo ništa izmišljali, nego smo igrali borbeno sa srcem. Vjerovali smo u pobjedu. Srušili smo još jednog velikana, samo zato što smo igrali sa srcem- rekao nam je nezamjenjivi domaći vratar, Kristijan Kahlina koji je na golu Goricu odradio 75 uzastopnu utakmicu.

Borbenost igrača prepoznala je i publika, koja je svojim bodrenjem s tribinama dala dodatni impuls igračima, koji su to prepoznali te su im se na kraju utakmice i zahvalili.

-Već sam rekao bolje imati 1800 gledatelja svaku utakmicu koji su nam podrška u pobjedi i porazu, nego da nam jednu utakmicu dođe pet tisuća navijača, a onda opet 500. Hvala im na svemu, jer oni su nas dizali, tako da je ovdje stvarno prelijepo igrati- o podršci s tribinama će Kahlina. 

 

 

 

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti