fbpx

Nakon turnira starijih i mlađih kadeta gdje su najuspješniji bili CB Dobermann i Bad blue kids, malonogometni turnir „HORUGVIĆ 2019.“ nastavljen je u kategoriji limača i prstića. Najmlađi nogometaši pokazali su zavidno nogometno znanje, a na kraju su se najviše radovali Dugo Selo u kategoriji limača te Prigorje Žerjavinec kod prstića.

U finalnom susretu limača Dugo Selo je bilo uspješnije od Vrbovca, dok je Sesvetski Kraljevec za treće mjesto svladao Naftaš Ivanić. Pobjednička momčad u svojim je redovima imala najboljeg vratara Petra Krištu te igrača Matu Perkovića, dok je najbolji strijelac bio Roko Oković iz Naftaš Ivanića. Nagrade najboljim momčadima i pojedincima dodijelili su tajnik Nogometnog središta Dugo Selo Martin Šarić te član Izvršnog odbora Damir Đuranec.

U kategoriji prstića najbolje je bilo Prigorje Žerjavinec iza kojeg su se smjestili Kašina, Prigorje Markuševec i Dugo Selo. Iz redova žerjavinskog Prigorja dolaze i dva najbolja pojedinca; strijelac Lovro Benko i vratar Nikola Zobec, dok je najboljom igračicom proglašena Lorena Tomašić iz Kašine. Nagrade najuspješnijima dodijelili su predsjednica Općinskog vijeća Ana Munić te prvotimac zagrebačkog Dinama Goran Petković.

Objavljeno u Sport

Čast da otvore ovogodišnje izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira „HORUGVIĆ 2019.“, koji se igra u organizaciji Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976 pripala je starijim pionirima koji su prvi izašli na teren dvorane Osnovne škole Rugvica.

Najboljima su se pokazali igrači Dobermanna koji su u finalnom susretu s 3:0 porazili Mag max magnetic. Treći su bili igrači Betona Darojković. Najboljim momčadima, te pojedincima vrataru Karlu Šurbeku (Mag max magnetic), strijelcu Josipu Perkoviću (Mag max magnetic) te igraču Tinu (CB Dobermann) nagrade je uručio predsjednik Zajednice športskih udruga Općine Rugvica Robert Munđer.

U kategoriji mlađih pionira najbolja je bila momčad Bad blue kids, iza koje su se smjestili Route 66, CB Orland i VG opušteno. Najbolji pojedinci kod mlađih pionira bili su; vratar Luka Kolobarić (Route 66), strijelac Adnan Bećirević (Bad blue kids) te igrač Lovro Chelfi (Bad blue kids) kojima je nagrade uručio načelnik Općine Mato Čičak.

Objavljeno u Sport

Početak nove godine već tradicionalno je rezerviran za dječji malonogometni turnir „Horugvić 2019.“ koji se u organizaciji Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976 organizira osmu godinu za redom. Riječ je o jednom od najjačih dječjih zimskih malonogometnih turnira u Zagrebačkoj županiji, pa i šire koji se igra u kategoriji prstića, limača, te mlađih i starijih pionira, a ove će godine okupiti 48 momčadi.

Početak turnira je u četvrtak, 3. siječnja u kategoriji starijih pionira, dan kasnije na parket dvorane Osnovne škole Rugvica izlaze mlađi pioniri, 5. siječnja igraju limači, a čast da zatvore turnir 6. siječnja pripala je prstićima. Organizator turnira i ove je godine pripremio nagrade koje će primiti najbolje momčadi, ali i najbolji pojedinci turnira.

I ovogodišnji turnir, organiziran je u suradnji s Općinom Rugvica i Sportskom zajednicom Općine Rugvica, a pokrovitelj turnira je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti