fbpx

U vikendu za nama odigrano je osmo izdanje Zimskog humanitarnog malonogometnog turnira Žeravinec 2019., na kojem je i ovog puta nastupilo maksimalnih 30 momčadi, koje su u dva dana odigrale 46 utakmica. Sredstva prikupljena na turniru donirat će se Caritasu župe Svetog Petra.

-Jedna od novosti je ta da ćemo od iduće godine povećati nagradni fond, jer u ovo zimsko vrijeme održava se veliki broj turnira, pa zbog konkurentnosti moramo napraviti kaj potez- kazao je zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, kojeg ispred organizatora Športskog kluba Otok raduje to što za turnir i dalje vlada veliki interes.

-Nama je na prvom mjestu onaj humanitarni dio turnira i to nas krasi sve ove godine- s ponosom će Cuvaj.

U konkurenciji 30 momčadi naslov najboljih ove godine osvojio je Eko blic koji je u finalu s 2:1 svladao Hotel Sport, dok je u susretu za treće mjesto CB Dana s 3:2 bila uspješnija od Vide i prijatelja. 

 

 

 Zoran Ožetski

Objavljeno u Sport

Osmu godinu za redom, u organizaciji Športskog kluba Otok održat će se tradicionalni malonogometni turnir Žeravinec 2019.. Sredstva prikupljena na ovogodišnjem turniru donirat će se Caritasu župe Svetog Petra iz Ivanić-Grada.

Ovogodišnji turnir održat će se 5. i 6. siječnja u Sportskoj dvorani Žeravinec. Prijave za sudjelovanje su otvorene, a kao i minulih godina broj momčadi ograničen je na 30. Stoga svi koji žele biti dio ivanićgradskog turnira trebaju požuriti s prijavom.

Kotizacija za nastup iznosi 400 kuna, dok je ukupni nagradni fond 4 500 kuna.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti