fbpx

Srijeda, 07 Studeni 2018 12:53

Mladost u petak dočekuje crnogorskog prvaka Jadran Herceg Novi

Napisao/la Redakcija

Mladost je vratila vrhunski vaterpolo u Zagreb. Žapci ove sezone i dalje ne znaju za poraz, a idući izazov ispred njih je utakmica s Jadran Herceg Novim. Utakmica četvrtog kola Regionalne vaterpolo lige igra se u petak, 9. studenog na bazenu Mladost s početkom u 20,15 sati.

-Jadran je vrlo ozbiljan protivnik već dulji niz godina i u vrhu je Regionalne lige. Izuzetno disciplinirana i dobro vođena ekipa. Karakteristika im je vrlo dobar, čak i odličan kontra napad šest na pet, jedan od najboljih u Europi, a imaju i vrlo čvrstu obranu. Nadam se da ćemo uspjeti zaustaviti njihovu kontru i mišljenja sam da uz ovaj uzlet koji trenutno imamo možemo nastaviti i dalje dobrim putem te se nadam pobjedi- izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost je trenutno vodeća momčad Regionalne vaterpolo lige s devet bodova. Tribine ispunjene do posljednjeg mjesta vodile su Mladost do pobjede protiv Spandaua u Ligi prvaka prošlog tjedna. Među strijelce te utakmice upisao se i Ivan Buljubašić koji je dugo izbivao zbog ozljede.

-U goste nam dolazi Jadran iz Herceg Novoga, jedna standardno neugodna, organizirana, mlada, agresivna momčad koju vodi jako dobar trener. U pripremama smo i znamo što treba očekivati. Igramo na domaćem terenu i nadamo se sva tri boda– najavio je Ivan Buljubašić. 

Nakon Jadran Herceg Novog, iduća utakmica za Žapce je gostovanje kod splitskog Jadrana 17. studenog.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti