fbpx

Srijeda, 10 Listopad 2018 07:24

Mlada reprezentacija Hrvatske po prvi puta dolazi u Ivanić- Grad Istaknuto

Napisao

Reprezentacije Hrvatske i Turske do 19 godina jučer su u Sigetu na Nogometnom centru Stjepan Spajić odigrale prvu prijateljsku utakmicu. Uspješniji su bili mladi Vatreni koji su slavili s 2:1, a ove dvije reprezentacije ponovno će se susresti sutra u Ivanić- Gradu na Sportskom parku Zelenjak.

Povijesni je to dolazak jedne nacionalne nogometne vrste u Ivani- Grad, zbog čega se posljednjih dana užurbano radilo na dodatnom ušminkavanju Zelenjaka, na koji će izabrane vrste istrčati u 15,30 sati.

-Posljednjih godina značajna sredstva uložili smo upravo u sportske terene i objekte. Zelenjak je naš briljant, a sljedeće godine ispod novoizgrađenih tribina završit ćemo i svlačionice. Ova utakmica jako puno nam znači, jer njome ćemo dodatno ispromovirati nogomet u našem kraju. Naša škola nogometa jako dobro se razvija, a naši klinci igraju najelitnije lige gdje postižu sjajne rezultate, tako da je budućnost nogometa, ali i ostalih sportova svijetla. Gostovanje ovih reprezentacija definitivno će djecu potaknuti da još žešće prionu poslu, te da možda i netko od njih postane reprezentativcem Hrvatske u budućnosti - kazao je gradonačelnik Ivanić- Grada, Javor Bojan Leš.

Ivanić- Grad se definitivno proteklih godina pozicionirao kao grad sporta, jer svoj mir ovdje su već pronašle muška rukometna te ženska košarkaška reprezentacija.

-Mi smo Ivanić- Grad ponudili i kao mjesto za izgradnju kampa nogometne reprezentacije. Ovdje su sve naše reprezentacije dobro došle, jer mi stvaramo infrastrukturu i uvjete za to. Blizina Zagreba, kao i lječilište Naftalan daje nam prednost u odnosu na neke druge lokacije. Na nama je da iskoristimo te prednosti te da u budućnosti postane centar sporta u kojem se mogu pripremati i najbolje momčadi- zaključio je gradonačelnik Leš.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti