fbpx

Četvrtak, 06 Rujan 2018 10:10

Meštrica slavila u Lonji

Napisao

Nogometaši Meštrice upisali su drugu uzastopnu pobjedu. S gostovanja u Lonjici vraćaju se s tri boda osvojena nakon pobjede od 2:1. Lonja je povela u ranoj fazi utakmice preko Starčevića, no iskusnija momčad Meštrice preko Šestića i Bandića dolazi do pobjede.

Treneri Igor Maksimović i Igor Mostarlić ovako su vidjeli utakmicu.

Igor Maksimović (NK Lonja): „U ne baš dobroj utakmici doživjeli smo poraz. Mi ćemo ove sezone oscilirati od negledljivog do savršenog, jer smo mladi. Porazi su dio sporta i treba ih znati podnijeti“.

Igor Mostarlić (NK Meštrica): „Nakon Turopoljca, pobijedili smo još jednog favorita. Šta reći nego da sam presretan. Očekujem nastavak niza već u nedjelju protiv Brcka“.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti