fbpx

Utorak, 12 Veljača 2019 11:53

Luka Martinek najbolji sportaš Dugog Sela: Ova nagrada predstavlja veliko zadovoljstvo

Napisao

Kao i Mara Budić, i stolnotenisač Luka Martinek po treći je puta proglašen najboljim sportašem Dugog Sela. U godini za nama Luka je bio najbolji igrač STŠK Dugo Selo, dok je u konkurenciji Superlige bio četvrti najuspješniji igrač. Drugu godinu za redom postao je dvostrukim prvakom Hrvatske do 21 godine, a tijekom godine osvojio je i seniorski Masters, kao i memorijal Antuna Tove Stipančića.

-Nadam se da će ovo potrajati što duže, jer svake godine iz nova lijepo je osvojiti ovu nagradu. To je pokazatelj da trud nije uzaludan, te da se isplati trenirati, tako da mi ova nagrada svake godine predstavlja veliko zadovoljstvo- kazao je najbolji dugoselski sportaš Luka Martinek, koji se nada kako će ove godine uspjeti dohvatiti i doigravanje s klubom.

-Cijela ekipa igra jako dobro. U dobrom smo treningu i vjerujem da će to potrajati do kraja kako bismo osigurali play off- otkrio nam je Martinek, koji se nada kako će ove godine upasti i u reprezentaciju koju očekuje Europsko prvenstvo.

Trenutno su na dobrom putu, jer nakon trinaest odigranih kola Dugo Selo drži četvrtu poziciju koja vodi u doigravanje za prvaka države.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti