Ponedjeljak, 14 Svibanj 2018 07:53

Lonja pobjedom protiv Bune stigla do trećeg mjesta

Napisao

Lijepo vrijeme opet je izmamilo velik broj gledatelja u Lonjicu, gdje je domaća Lonja ugostila Bunu, koju su domaći igrači svladali s 2:0 zgodicima dvostrukog strijelca Marija Simonovića.

Lonja je krenula od početka po rani gol, međutim gosti su se uspijevali braniti i držati svoju mrežu čistom do 25. minute kada je Baček proigrao Simonovića koji zakucava loptu pod gredu. Nakon postignutog pogotka domaći su igrači zagospodarili terenom stvarajući prilike koje su ostakle nerealizirane, no u 43. minuti na pravom je mjestu ponovno bio Simović koji je odbijanac nakon što je vratar gostiju obranio udarac Kahline pospremio u mrežu.

U drugom dijelu rutinska igra domaćina, pregršt prilika i lijepih poteza, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Lonja u čiji se sastav vratio Matija Delija s ova je tri boda skočila na treću poziciju iza vodeće Sloge i Dinamo Hidrela koji su jučer odigrali međusobni susret u kojem je sastav iz Križa slavio s 4:1.

-Ovo nitko nije očekivao od nas. Najugodnije smo iznenađenje lige, a vjerujem kako smo sljedeće sezone kadri napasti i sam vrh- istaknuo je trener Lonje Igor Maksimović.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti