fbpx

Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 11:31

Kuglači Zaprešića pobjednici Svjetskog kupa

Napisao/la Redakcija

Na domaćem terenu, pred najvjernijim navijačima, Kuglački klub Zaprešić osvojio je titulu svjetskog prvaka pobijedivši njemački SKV Rot-Weiß Zerbst rezultatom 6:2 u finalnom susretu Svjetskog kupa čiji je domaćin bio upravo Zaprešić. Trideseto izdanje, ovog najprestižnijeg kuglačkog klupskog natjecanja završilo je tako na najljepši mogući način, jer Zaprešićani su se popeli na najviše postolje, a zlatne medalje oko vrata ostvarenje su sna kojeg je Kuglački klub Zaprešić snivao godinama.

Što se točno dogodilo u finalu nije mogao vjerovati najbolji igrač završnog turnira, Luka Bolanča, koji je odličnom igrom i rezultatom od 705 srušenih čunjeva ostvario i novi rekord kuglane.

Zaprešić se pokazao kao izvrstan domaćin ovakvih velikih sportskih priredbi, pa će se vrlo brzo na kuglani održati još jedno, ovoga puta europsko natjecanje, a to je Liga prvaka.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti