fbpx

Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 09:01

Kristijan Kahlina: Igrali smo borbeno sa srcem

Napisao

Nogometaši Gorice u 10. kolu HT Prve lige na svom su stadionu s 2:1 svladali Rijeku od koje se poslije te utakmice oprostio trener Matjaž Kek. Uz strijelce Lukasa Zwolinskog i Atiemwena, jedan od junaka susreta bio je i vratar Kristijan Kahlina, koji je sredinom drugog dijela obranio zicer Gorgonu, dok je u 84. minuti obranio jedanaesterac Puljiću.

-Stvarno smo se borili. Ovo je bila naša prva utakmica na domaćem terenu, gdje nismo ništa izmišljali, nego smo igrali borbeno sa srcem. Vjerovali smo u pobjedu. Srušili smo još jednog velikana, samo zato što smo igrali sa srcem- rekao nam je nezamjenjivi domaći vratar, Kristijan Kahlina koji je na golu Goricu odradio 75 uzastopnu utakmicu.

Borbenost igrača prepoznala je i publika, koja je svojim bodrenjem s tribinama dala dodatni impuls igračima, koji su to prepoznali te su im se na kraju utakmice i zahvalili.

-Već sam rekao bolje imati 1800 gledatelja svaku utakmicu koji su nam podrška u pobjedi i porazu, nego da nam jednu utakmicu dođe pet tisuća navijača, a onda opet 500. Hvala im na svemu, jer oni su nas dizali, tako da je ovdje stvarno prelijepo igrati- o podršci s tribinama će Kahlina. 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti