fbpx

Utorak, 08 Siječanj 2019 09:29

Karlo Igor Majić: Timski uspjeh uvijek je najbitniji

Napisao

Najbolji strijelac ovogodišnjeg izdanja HVIDR-inog malonogometnog turnira s osam postignutih zgoditaka bio je Karlo Igor Majić koji je branio boje Pizzerije Viva. Majić je trenutno član Fortune Düsseldorf i zimsku je pauzu iskoristio za nastup na goričkom turniru.

-Sam turnir je bio ok, a ja uvijek volim igrati na domaćem terenu i pred domaćom publikom. Mislim da boljeg načina između pauze od igranja nogometa s društvom nema- kazao je Majić, čija je momčad zaustavljena u četvrtfinalu od Alpas teama CB Barbara, pri čemu su prokockali vodstvo od 2:0.

-Timski uspjeh je uvijek najbitniji, no ovo je turnir. Kada ispadneš na penale, to je samo puka sreća. Nadam se kako ćemo dogodine imati više sreće- zaključio je Majić, koji se nada kako će na proljeće otići u novu sredinu, gdje će dobiti više prilike za igru.

Uz Majića nagrađeni pojedinci u seniorskom dijelu turnira bili su vratar Andrija Budimir te igrač Darko Duvnjak, dok je nagrađena trojka kod seniora bila vratar Miroslav Fabija, strijelac Dario Skoko te igrač Nikola Smolčić. 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti