fbpx

Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 15:26

Karate kup Mladosti okupio 567 natjecatelja

Napisao/la Redakcija
Karate kup Mladosti okupio 567 natjecatelja Zoran Ožetski

Jedno od najstarijih karate natjecanja u Hrvatskoj je međunarodni karate kup Mladosti, koji je jučer po 31. puta održan u Sportskoj dvorani Žeravinec uz sudjelovanje 567 natjecatelja iz 61 kluba iz Hrvatske, Slovačke, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Natjecanje je održano u katama i borbama za uzrast od 6 do 15 godina.

-Karate klub Mladost jedan je od brendova Ivanić-Grada; uz naša tri crna zlata – naftu, Naftalan i bučino ulje – sport je četvrti brend po kojem je Grad poznat. Karate je zahtjevna tehnička disciplina koja razvija sve ekstremitete i motoričke vještine, a 2020. godine karate će biti službeni sport Olimpijskih igara. Zahvaljujem se svim sponzorima i onima koji su pomogli u organizaciji natjecanja; Gradu Ivanić-Gradu, Zagrebačkoj županiji, Gradskoj zajednici sportskih klubova Ivanić-Grad, kao i velikoj pomoći članova Karate kluba Mladost i njihovih roditelja- rekao je Krešimir Golubić, predsjednik Karate kluba Mladost.

Ovogodišnji turnir otvorio je gradonačelnik Javor Bojan Leš, koji je tom prilikom istaknuo kako sport zauzima važno mjesto u svakodnevnom životu grada.

-Ponosan sam što imamo u našem gradu takav klub – Karate klub Mladost koji opstaje već generacijama, a dokaz toga je i ovaj turnir koji traje već 31 godinu. Naravno, za Ivanić Grad, koji se želi pozicionirati kao grad sporta i grad mladih izuzetno je važno da imamo jedan ovakav međunarodni turnir; da okupljamo ovoliko mladih, ovoliko djece. Grad je dosad pomagao i pomaže u sportu i u financijskom dijelu i proračunski; ove godine je više novaca izdvojeno za sport nego prethodne godine- kazao je gradonačelnik. 

 

 

 

 

 

 Zoran Ožetski

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti