fbpx
Ponedjeljak, 17 Rujan 2018 07:09

Gostovanje u Koprivnici za rukometaše Rugvice nije prošlo kako su očekivali

Napisao

Na otvaranju nove rukometne sezone 2. HRL- Sjever momčad Rugvice doživjela je poraz u Koprivnici od sastava Koprivnice Noe koji je slavio s 26:23.

Rugvičani su u prvih desetak minuta prikazali odličnu igru, nakon čega je uslijedio pad što su gosti iskoristili za odvajanje i prednost od 14:10 prilikom odlaska na odmor. Početak drugog poluvremena nije donio veće promjene, jer rukometaši Rugvice nastavili su sa slabim izdanjem u napadu, tek u posljednjih petnaestak minuta su se probudili, no to je bilo nedovoljno za osvajanje bodova, koji su ostali u Koprivnici.

U sljedećem kolu gost Rugvice je Garešnica, protiv koje će se tražiti prvi ovosezonski bodovi.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti