fbpx
Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 07:31

Golijada u Rugvici za uvjerljivu pobjedu domaćih rukometaša

Napisao

Nakon startnog poraza u Koprivnici, rukometaši Rugvice u prvom ovosezonskom domaćem susretu došli su do uvjerljive pobjede. Gost Rugvice bila je Garešnica, koja je prošle sezone ispala iz Prve lige.

Bila je to jednosmjerna ulica od samog početka susreta, u kojem su domaći rukometaši došli do uvjerljive pobjede od petnaest razlike. Konačnih 47:32 najbolje opisuje razvoj stvari na terenu.

Štoviše, na kraju utakmice mogao se čuti i zanimljiv komentar, kako se ovdje igrala košarka, a ne rukomet. Šalu na stranu, domaći su rukometaši pružili dobru partiju koja je rezultirala uvjerljivim izdanjem, koje ih je dodatno napunilo samopouzdanjem uoči susjedskog derbija protiv Dugog Sela.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti