fbpx

Petak, 12 Listopad 2018 15:02

FOTO: Turska u Ivanić- Gradu porazila Hrvatsku Istaknuto

Napisao
FOTO: Turska u Ivanić- Gradu porazila Hrvatsku Zoran Ožetski

U Ivanić- Gradu, na Sportskom parku Zelenjak odigrana je povijesna utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Turske. Bio je to drugi susret između igrača ovih reprezentacija, koji su se ovog tjedna već ranije susreli u Sigetu, gdje je pobjeda pripala izabranicima Ivana Gudelja. Za razliku od prvog susreta, u jučer odigranoj utakmici boljima su se pokazali igrači Turske koji su slavili s 4:1.

Gosti su do pobjede stigli u nastavku susreta, kada su s tri pogotka riješili sve dileme oko pobjednika. Jedini strijelac za Hrvatsku bio je Denis Bušnja, inače igrač Rijeke.

Hrvatskoj je ovo bila posljednja provjera prije kvalifikacijskog turnira za Europsko prvenstvo 2019. godine na kojem će snage odmjeriti s Makedonijom, Luksemburgom i domaćinima Češkom.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti