fbpx

Ponedjeljak, 07 Siječanj 2019 09:20

FOTO: Staklo Matić Max autodijelovi preokretom do slavlja na HVIDR-i Istaknuto

Napisao

Pobjednici ovogodišnjeg 27. izdanja HVIDR-inog malonogometnog turnira su igrači Staklo Matića Max autodijelova koji su do pobjedničkog trofeja i nagrade od 15 tisuća kuna došli nakon pobjede od 2:1 nad mladom ekipom CB Kod Rojca, koja je u finalnom srazu bila lišena usluga Marka Muhara, koji je u polufinalnom susretu dvije minute prije kraja zaradio nepotrebno crveni karton. Njegovo neigranje itekako se osjetilo u završnom susretu, koji je CB Kod Rojca bolje otvorio.

Nametnuvši svoju igru gorički konobari su preko Čolića poveli u 11. minuti. Pet minuta kasnije Ceraj je vratio stvari na početak, a pobjedonosni zgoditak kojim je Staklo Matić Max autodijelovi stiglo do slavlja postigao je Grbić u 34. minuti.

Treće mjesto pripalo je momčadi Beton Blato SC Polet, koja je u susretu za treće mjesto u drugom dijelu preokrenula minimalno vodstvo Alpas teama CB Barbare u pobjedu od 4:1.

Nagrade najboljim momčadi te pojedincima vrataru Andriju Budimiru (CB Kod Rojca), strijelcu Igoru Karlu Majiću (Pizzeria Viva) te igraču Darku Duvnjaku (Staklo Matić Max autodijelovi) uručili su predsjednik HVIDR-e Miljenko Marić, predsjednik Nogometnog saveza Velika Gorica Željko Mihalj te zamjenik gradonačelnik Ervin Kolarec.

REZULTATI
POLUFINALA: CB Kod Rojca – Alpas team CB Barbara 3:0, Staklo Matić Max autodijelovi – Beton Blato SC Polet 1:0
ZA TREĆE MJESTO: Beton Blato SC Polet – Alpas team CB Barbara 4:1
FINALE: Staklo Matić Max autodijelovi – CB Kod Rojca 2:1

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti