fbpx

Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 08:41

FOTO: ŠRD Šaran danas je ponajbolji klub u Hrvatskoj i Europi

Napisao/la Redakcija

Ribolovno društvo Šaran Zaprešić osnovano je prije 60 godina kada je grupa građana dobila na upravljanje vode u Zaprešiću i okolici kako bi ih čuvala i poribljavala. U to vrijeme intenzivno se iskapao šljunak na Zajarkima, a nakon prestanka eksploatacije zaprešićki ribiči krenuli su u izgradnju vlastitog prostora.

Ipak, ništa značajno nije se mijenjalo do devedesetih godina kad za predsjednika dolazi Boris Matijašec i tada se kreće s izgradnjom ribičkog doma. Uz te poslove nisu zanemarili ni sportski dio i rad s mladeži. Ti potezi na naplatu dolaze danas kad ŠRD Šaran djeluje kao jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj i Europi, a briga o ribama i samom jezeru je na vrhunskoj razini.

-Vjerujem da bi u skoro vrijeme Zaprešić mogao biti domaćin svjetskog ribolovnog prvenstva- rekao je predsjednik Hrvatskog ribolovnog saveza Vladimir Sever.

Zaprešićki gradonačelnik Željko Turk još jednom je zahvalio svim članovima ŠRD Šaran na predanom radu, a natjecateljskoj ekipi koja je ostvarila vrhunske svjetske rezultate, na promociji Zaprešića. Na kraju svečane sjednice uručena su priznanja za dugogodišnje članstvo u klubu te za doprinos razvoju ribolovne djelatnosti.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti