Nedjelja, 13 Svibanj 2018 19:40

FOTO: Slavlje nogometaša Gorice

Napisao

Nakon što je sudac Željko Frković označio kraj susreta između HNK Gorice i Šibenika u kojem su nogometaši Gorice osvojili bod kojim su izborili ulazak u 1. HNL, ali i naslov prvaka kolo prije kraja moglo je započeto zasluženo slavlje zajedno s navijačima koji su ostali na tribinama usprkos pljusku koji se spustio uoči drugih 45. minuta.

Zajedničko slavlje igrača i navijača dodatno su upotpunili navijači s istoka koji su nakon posljednjeg sučevog zvižduka upali baklje u čast novih prvaka. I dok je predsjednik Nenad Črnko primao mnogobrojne čestitke, slavlje igrača s terena preselilo se u svlačionicu u kojoj je bio i objektiv našeg fotoreportera koji je zabilježio veliko slavlje igrača i stručnog stožera.

Pjesme su tekle same od sebe, a pustila se i pokoja suza radosnica. Kako je bilo pogledajte sami.

Galerija slika

{gallery}1965{/gallery}

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti