fbpx

Ponedjeljak, 07 Siječanj 2019 10:19

FOTO: DC Grzela Futura Dental obranila naslov kod veterana

Napisao

Treći puta uzastopce DC Grzela Futura Dental osvojila je pobjednički trofej na veteranskom izdanju HVIDR-ionog malonogometnog turnira, koji je ove godine okupio jedanaest momčadi.

Nakon što su u polufinalu zgoditkom Igora Leskovara s 1:0 svladali Pizzeriju Toni Sveta Klara, u finalnom susretu bez većih su problema s 3:0 slavili protiv Stella bar Ledane. Put prema pobjedi otvorio im je Igor Krpačić u prvom dijelu, da bi pred kraj susreta pobjedu s dva pogotka potvrdio Nikola Smolčić, koji je ponio epitet najboljeg igrača turnira. Najbolji vratar bio je Miroslav Fabijan (Stella bar Ledana), dok je Dario Skoko (Pizzerija Toni) s četiri pogotka bio najbolji strijelac.

Treće mjesto nakon pobjede od 3:2 u susretu punom preokreta pripalo je CB Kova, koji je svladao Pizzeriju Toni.

REZULTATI:
POLUFINALA: DC Grzela Futura Dental – Pizzeria Toni Sveta Klara 1:0, Stella bar Ledana – CB Kova 0:0 (2:1- 7m)
ZA TREĆE MJESTO: CB Kova – Pizzeria Toni Sveta Klara 3:2
FINALE: DC Grzela Futura Dental – Stella bar Ledana 3:0

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti