fbpx

Petak, 15 Ožujak 2019 16:31

Dvorneković i Kahlina u Gorici do ljeta 2021. godine

Napisao/la Redakcija

Uoči nedjeljnog dolaska Dinama u turopoljsku metropolu, u redovima goričkog prvoligaša vjernost klubu produžili su Matija Dvorneković i Kristijan Kahlina. Oba igrača potpisala su vjernost HNK Gorici do ljeta 2021. godine.

-Vrlo je važno da ključni igrači ostaju vjerni klubu. Jedna od naših ideja je pokazati da su nam domaći, hrvatski igrači jako važni. Iznimno smo zadovoljni onime što pokazuju na terenu i nismo željeli čekati kraj sezone s pregovorima oko novih ugovora. Ovo je jasna poruka kluba da na njih dugoročno računamo-rekao je izvršni dopredsjednik HNK Gorice Mindaugas Nikoličius.

Matija Dvorneković imao je važeći ugovor do svibnja ove godine, a novim ugovorom potvrđeno je da i dalje ostaje u klubu u kojem je napravio svoje prve nogometne korake.

-Naravno da sam sretan i zadovoljan zbog ukazanog povjerenja, zahvaljujem se predsjedniku Črnku, dopredsjedniku Niki, šefu Jakiru i njegovu stožeru, ali i svim svojim suigračima. Naravno, hvala i svima mojima doma, ženi, djeci, mami, tati... Njih ne smijem zaboraviti. Idemo dalje, u nove izazove. Rekao sam prije godinu dana da ćemo igrati prvu ligu, u tome smo i uspjeli, a s novim ugovorom mogu najaviti i nove ciljeve. Nadam se da ćemo u sljedećih godinu ili dvije dovesti i Europu u Veliku Goricu-rekao je Dvorneković.

Kristijan Kahlina u klubu je od ljeta 2016. godine, i on se već udomaćio u Gorici.

-Sretan sam što smo potpisali novi ugovor, u klubu su mi još jedanput pokazali da vjeruju u mene. Dogovorili smo se u jednom danu, sretan sam ja, sretni su u klubu, i zajedno idemo u nove pobjede. Tu sam već dvije i pol godine, doista se osjećam kao domaći igrač. Osvojili su drugu ligu godinu nakon što smo zapeli u kvalifikacijama, a sad igramo i prvu ligu, u kojoj dobro guramo. Očekujem borbu za Europu do zadnje utakmice, idemo se boriti dalje- kazao je Kahlina.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti