fbpx

Srijeda, 10 Listopad 2018 08:44

Dubrava TK danas u Vrbovcu, a u subotu stiže Krk

Napisao
Dubrava TK danas u Vrbovcu, a u subotu stiže Krk NK Dubrava Tim kabel

Dubrava Tim kabel nakon pobjede protiv Vinogradara okreće se nastavku sezone, jer već danas momčad trenera Igora Cvitanovića očekuje gostovanje u Vrbovcu.

-Premda nam slijedi nastavak teških utakmica, a takva nas očekuje i u Vrbovcu vjerujem da možemo nastaviti jedan dobar niz i još više se približiti vrhu tablice- rekao je trener Dubrave Tim kabel, Igor Cvitanović.

U ostalim susretima devetog kola koji se igraju od 15 sati sastaju se; HAŠK-Opatija, Vinogradar-Novigrad, Krk-Jarun, Orijent 1919-Trnje, Maksimir-Dugo Selo, Zagreb-Špansko, Ponikve-Kurilovec i Zagorec-Jadran Poreč.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti