fbpx

Četvrtak, 30 Kolovoz 2018 18:47

Dubrava iznenadila u Vukovini pobjedom nad Banom Jelačićem

Napisao

Prvo kolo 1. ŽNL susretom u Vukovini zaključili su jučer Ban Jelačić i Dubrava, a više razloga za zadovoljstvo imali su gosti koji su slavili s 2:1, preokrenuvši vodstvo domaćina. Iz Vukovine su ovog ljeta dopirali tonovi o napadu na prvo mjesto, što je potkrijepljeno i angažiranjem desetorice igrača. No, već na startu dogodio im se krivi korak u susretu protiv Dubrave koja je u novo prvenstvo ušla jača za Manuela Grbavca, Matiju Benedika i Tomislava Grgića.

Domaća je momčad povela u 30. minuti preko Josipa Matejčića. Bio je to signal da igrači trenera Dražena Fulira krenu još odlučnije, što im se isplatilo samo sedam minuta kasnije. Odličan centaršut Luke Crnoje iza leđa domaćeg vratara pospremio je Marko Fulir. U nastavak susreta ušlo se čvrsto s jedne i druge strane, uz blagu dominaciju igrača Dubrave, kojima je tri boda u 54. minuti donio Luka Crnoja koji je udarcem s dvadesetak metara iznenadio domaćeg vratara za veliko slavlje gostujućih igrača, koji su do kraja susreta uspjeli sačuvati prednost te s neugodnog gostovanja odnijeti kući tri velika boda.

Pobjeda je sjajna uvertira pred nedjeljnu domaću utakmicu protiv Kloštra koja se u Dubravi igra od 17,30 sati.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti