fbpx

Srijeda, 07 Studeni 2018 16:25

Dinamo za sutrašnji susret osigurao fan zone

Napisao/la Redakcija
Dinamo za sutrašnji susret osigurao fan zone Sanjin Strukić/ PIXSELL

Pred nogometašima Dinama sutra je prva od tri meč lopte kojima se nakon dugih 48 godina ponovno može osigurati proljeće u Europi. Navijačka groznica itekako se osjeti, jer svi su uvjereni kako je ova generacija spremna učiniti taj posljednji korak, koji mnoge generacije prije njih nisu uspjeli napraviti. Sutrašnji dvoboj protiv Spartaka iz Trnave na maksimirskom se stadionu igra od 21 sat, a ulaz na tribine istok i zapad bit će moguć već od 21 sat.

Iz kluba pozivaju sve navijače na tribini zapad u fan zonu na stadionu, a sve one koji nisu kupili ulaznice klub u suradnji s partnerima poziva na organizirano gledanje utakmice na video zidu u velikoj fan zoni kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica!

Na ovaj način svi će navijači moći u blizini stadiona, navijati za Plave i bodriti ih u povijesnoj utakmici!

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti