fbpx

Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 09:36

Cedevita potvrdila doigravanje ABA lige

Napisao/la Redakcija
Cedevita potvrdila doigravanje ABA lige KK Cedevita

U 19. kolu ABA lige Cedevita je u Košarkaškom centru Dražen Petrović pobijedila FMP 87:85. Tako je i matematički osigurala doigravanje, a zadržala se i na drugoj poziciji. Iako su gosti većim dijelom utakmice bili u vodstvu, Cedevita je pobjedu osigurala u samoj završnici susreta, te se sada okreće završnica hrvatskoga Kupa koje se igra u Splitu.

-Na kraju su najbitnija dva boda. Po svemu što se vidjelo danas, FMP je trebao pobijediti, ali tako je to u sportu, pogotovo u košarci. U određenim trenucima su naši iskusniji igrači na svoju kvalitetu odreagirali dobro i to nam je donijelo pobjedu- rekao je nakon susreta trener Cedevite Slaven Rimac.

U dresu Cedevite Pullen je upisao 21 poena, Murić je pridodao tri manje, a dvocifren učinak imali su i Cobbs s 14 te Stipanović s 10 poena. FMP su predvodili Pot s 23 poena te Reath s 19 poena i sedam skokova.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti