fbpx

Ponedjeljak, 07 Siječanj 2019 08:59

Amerika osvojila Croatia Indoor Cup

Napisao/la Redakcija

Hokejašice Sjedinjenih Američkih Država pobjednice su Croatia Indoor Cupa u dvoranskom hokeju koji je jučer završen u Svetom Ivanu Zeline.

U nedjeljnom dvoboju bile su s 8:3 bolje od hrvatske selekcije koja je s jednim porazom osvojila drugo mjesto. Treće mjesto pripalo je Slovačkoj, četvrto Sloveniji, dok je Mađarska peta. Osim srebrnih medalja, Hrvatska ima i jednu pojedinačnu nagradu, jer je Iva Zlomislić proglašena najboljom golmanicom turnira. Najbolja strijelkinja i igračica turnira je Corinne Zanelli iz SAD-a

Amerikanke su stigle u Hrvatsku i s U21 selekcijom koja je na turniru igrala, kao i mlada hrvatska reprezentacija, izvan konkurencije, ali je Svjetska hokejska federacija službenim utakmicama računala one s hrvatskim vršnjakinjama i u sva tri dvoboja Amerikanke su bile bolje. U nedjeljnom dvoboju slavile su s 10:2.

Za 10 dana Zelina je domaćin Europskog juniorskog prvenstva (U21) i ovaj turnir je bio odlična priprema za Hrvatsku U21 reprezentaciju.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti