SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU – Prijavite se, sudjelovanje je besplatno

Još se stignete prijaviti za sudjelovanje na tradicionalnom Sajmu gospodarstva kojeg, u suradnji s Gradom Zaprešićem, organizira Udruženje obrtnika Zaprešić.

21. po redu, Sajam će se održati od 11. do 13. listopada u sportskoj dvorani Srednje škole Ban Josip Jelačić, a ako obrtnici, poduzetnici i ostali gospodarstvenici pokažu veći interes, organizirat će se izlaganje i pod šatorom odgovarajuće veličine, te na vanjskom otvorenom prostoru koji se može urediti u skladu s potrebama izlagača. Na sajmu se moguće predstaviti samostalno, s poslovnim partnerima ili u okviru općina, gradova, udruženja, zadruga, udruga i slično, a mogu se ponuditi proizvodi i usluge jer je prodajnog karaktera.

Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima poput modnih revija, revija frizura, nastupa kulturno-umjetničkih društava, predstavljanja pojedinih obrta i zanimanja i slično, u koje se mogu uključiti svi izlagači, ovisno o interesima i očekivanjima, a i svi ostali koji se žele na bilo koji način predstaviti jer je sudjelovanje besplatno.

Sve informacije možete dobiti pozivom na brojeve 01/3310-810 i 01/3310-329 svakog radnog dana od 7 do 15 sati, putem elektroničke pošte [email protected] te na službenim mrežnim stranicama Udruženja (www.obrtnici-zapresica.hr).