Reviju borilačkih prezentacija u nedjelju donosi još jedna Noć borilačkih sportova

Noć borilačkih sportova tradicionalna je sportska manifestacija na kojoj se pod otvorenim nebom svojim sugrađanima predstavljaju velikogorički borilački klubovi čiji sportski dosezi prelaze granice Hrvatske. Kroz ovu manifestaciju Judo klub Pinky, Karate klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Taekwondo klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica i Judo klub Kokica prezentiraju tek mali dio svog opusa, a ove godine priključuje im se i Judo klub osoba s invaliditetom „Fuji“.

Nezaobilazan sudionik ove manifestacije je i Ivica Bačurin, kojem pripada završnica večeri koja će ovoga puta biti obogaćena koncertom Pravila igre, Opće opasnosti, Emanuela i njihovih gostiju.

-Ovi klubovi čiji natjecatelji postižu sjajne rezultate i na međunarodnom nivou zaslužuju ovakvu manifestaciju. Iz godine u godinu prepoznaje to i publika koja se okuplja u velikom broju. Vjerujem da će tako biti i ovoga puta, jer pripremljen je sjajan program kao i uvijek do sada- rekao je u najavi ovogodišnje Noći borilačkih sportova predsjednik organizacijskog odbora i zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Ervin Kolarec.

Mjesto održavanja ove tradicionalne, ali i kod Velikogoričan omiljene manifestacije je Park dr. Franje Tuđmana gdje će i ovoga puta biti postavljena dva borilišta na koje mladi natjecatelji izlaze u nedjelju već iza 20 sati.

Svi ste pozvani, a promo film ovogodišnje Noći borilačkih sportova možete pogledati OVDJE.