Pedesetak mališana zabavilo se uz sportske igre

Udruga žena i djevojaka Kraljev Vrh i ove godine uspješno je organizirala Dječje sportske igre. Igre su zamišljene kao druženje djece neposredno pred početak školske godine, a svake igre donose neke novosti.

Razne igre zabavljaju pedesetak djece tijekom cijelog dana, a ove godine dodatni bonus bili su članovi Taekwondo kluba Jakovlje i mali nogometaši pionirskog uzrasta NK Kraljev Vrh. Iako je vrijeme pokvarilo planove i onemogućilo dio igara osmišljen za vani, vriske, trke i smijeha nije nedostajalo ni u Društvenom domu Kraljev Vrh.

Predsjednica Udruge Jasminka Pušek ponovila je kako ju raduje broj djece koji se odaziva na ovu manifestaciju, a zahvaljuje i roditeljima koji djecu doprate, pa i ostanu na druženju. Kako je to uobičajeno, najviše pozornosti privlačili su oni najmanji kojima su ovo počeci sportskih natjecanja i njima je najvažnije sudjelovati. 

I ove godine Dječje igre su pomogli Općina Jakovlje i Zagrebačka županija, a iz Udruge najavljuju kako će iduće godine, jubilarne 5. Dječje sportske igre biti još raznovrsnije i zanimljivije.