Otkazan Martinski polumaraton

Žao nam je, ali zdravlje svih nas nama je na prvom mjestu. Nadamo se da će sljedeće godine svijet biti puno ljepše mjesto i da ćemo jubilarni 10. Martinski polumaraton održati u ozračju kakvo jedna jubilarna trka zaslužuje, poručili su iz Atletskog kluba Martin Dugo Selo

Iako su u Atletskom klubu Martin Dugo Selo uložili znatan trud u pripremu i organizaciju 10. Martinskog polumaratona, koji se trebao održati 25. listopada, nezavidna situacija s brojem oboljelih donijela je očekivanu odluku kako se isti odgađa za sljedeću godinu.

-Nažalost moramo vam prenijeti odluku koju smo kao organizatori teška srca donijeli.10. Martinski polumaraton se odgađa do sljedeće godine!- poručili su iz kluba uz poruku kako im je zdravlje sviju ipak na prvom mjestu.

-Budući da je na našem području velik broj osoba zaraženih novim koronavirusom i budući da od nadležnog stožera Civilne zaštite nismo u dogovorenom roku dobili odobrenje za održavanje utrke, istu smo odlučili otkazati. Žao nam je, ali zdravlje svih nas nama je na prvom mjestu. Nadamo se da će sljedeće godine svijet biti puno ljepše mjesto i da ćemo jubilarni 10. Martinski polumaraton održati u ozračju kakvo jedna jubilarna trka zaslužuje- stoji u obrazloženju odluke.