FOTO: OPG Cvetnić pobjednik Blaškovog memorijala u Mraclinu

Četvrtu godinu za redom u organizaciji Nogometnog kluba Mraclin i navijačke skupine GPP održan je i memorijalni malonogometni turnir Blaž Galeković- Blaško, na kojem je nastupilo osam momčadi

Subotnji dan u Mraclinu, koji je slavio svog nebeskog zaštitnika, svetog Vida, bio je u znaku sporta. Od kasnih popodnevnih sati, centralno mjesto okupljanja bila je Nova graba, gdje je odigrano prvo kolo Turopoljsko-posavske lige, te prijateljski susret između veteranski momčadi Mraclina i Kaštel Sućurca.

Također, četvrtu godinu za redom u organizaciji Nogometnog kluba Mraclin i navijačke skupine GPP održan je i memorijalni malonogometni turnir Blaž Galeković- Blaško, na kojem je nastupilo osam momčadi.

Pobjedama u polufinalu finalni susret izborili su OPG Cvetnić i PPS Galeković, a nakon što je završni susret završio rezultatom 1:1, naslov pobjednika boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara osvojio je OPG Cvetnić. Treći su bili igrači Cvjećarne Anamarija. Najbolji vratar turnira bio je Josip Marić iz OPG-a Cvetnić, odakle je i najbolji igrač, Ivan Perković, dok je najbolji strijelac bio Petar Krasnić iz PPS Galeković.

Prije finala Blašku u čast održana je bakljada, a večernji sati osim u uzbuđenja na užarenom asfaltu, donijeli su i zabavu na otvorenom, koja je bila jako dobro posjećena.