Općina Križ priprema veliku feštu uz Vigor i Željka Bebeka

Druga polovica kolovoza i početak rujna donose još jedne Dane Općine Križ. Centralna događanja bit će od 23. do 25. kolovoza, kada će se održati bogati zabavni program, u kojem će se za feštu pobrinuti Grupa Vigor i Željko Bebek. Vigor na pozornicu u Križu izlazi u petak, 23. kolovoza, a dan kasnije se očekuje nastup Željka Bebeka.

Također, u subotu, 24. kolovoza održat će se i već tradicionalni Sajam obrta i rukotvorina u parku u Križu, Tvornica smijeha pobrinut će se za mnoštvo zabavnog sadržaja za djecu koju očekuje mađioničar, zanimljive radionice te maskote, a svoj obol dat će i Vatrogasna zajednica koja će mališanima omogućiti da isprobaju kako je to biti vatrogasac. Za one starije i ove godine Udruga vinogradara i vinara Škaf pripremila je štand s okrjepom, a pridružit će im se i KUD Graničar i njihovi tamburaši.

U nedjelju 25. kolovoza održat će se još jedan Kotlovinafest, obiteljska biciklijada i tradicionalni dolazak oldtimer vozila.

I tijekom rujna u programu obilježavanja niz je sportskih i kulturnih događanja povodom Dana Općine, koji će se već tradicionalno proslaviti 14. rujna, kada je blagdan Uzvišenja Svetog Križa.